Med ALCOAT er du altid garanteret en kvalitetsløsning indenfor Pulverlakering, Slyngrensning, Vådlakering og Dyppeprocesser

Vi har mere end 40 års erfaring med overfladebehandling og industrilakering af stål, aluminium og træ i alle brancher. Vores 3.500 m2 store fabrik/værksted og finessekundskaber gør, at vi kan arbejde med emner i alt fra helt små millimeter og helt op til 12 meter. Vi kan give op til 20 års garanti på rustbeskyttelse.

ALCOAT er en familieejet virksomhed, der er grundlagt i Vig, Odsherred i 1965 af familien Alcoat. Vi startede med at specialisere os inden for pulverlakering, og har gennem tiden udvidet virksomheden til den kvalitetsløsning, vi tilbyder i dag. Med os får du altid en kvalitetssikret løsning, stor ekspertise og et godt resultat.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kreditværdighed:
AAA for tredje år i træk

Kvalitet og troværdighed er to helt grundlæggende kerneværdier for os. Derfor er vi også meget stolte over at kunne opretholde Bisnodes AAA-rating for trejde år i træk i 2017.

Bisnodes AAA-rating er den højest opnålige kreditværdighed hos det uafhængige analyseinstitut, og den gives kun til virksomheder, hvor der ifølge Bisnode selv ”skal være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”. Da det er trejde år i træk vi opretholder vores AAA-rating, har vi nu opnået en Bronze AAA-rating. Det er kun 0,40 procent af alle danske virksomheder, der har opnået denne vurdering.

Du kan læse mere om kreditvurderingen og se Bisnodes egen rating-guide her.